NIEUWS

pijltjes 2  NIEUWS  

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN KERST & OUD EN NIEUW

DECEMBER 2018     

donderdag 20 december
10.00 tot 18.00 uur  

vrijdag 21 december
10.00 tot 18.00 uur  

zaterdag 22 december
10.00 tot 18.00 uur

zondag 23 december
Pure Markt – Park Frankendael
11.00 tot 17.00 uur        

maandag 24 december
10.00 tot 16.00 uur  

vrijdag 28 december
10.00 tot 18.00 uur  

zaterdag 29 december
10.00 tot 18.00 uur


JANUARI 2019
vanaf vrijdag 4 januari
zijn we weer geopend van
10.00 tot 18.00 uur

ander pijltjeOP TV!

We hadden de geweldig leuke Nadia Zerouali van het programma Binnenste Buiten op bezoek, van ons mag ze elke week langskomen. We maakten samen THULL‘S BLOEMKOOL PICKLE en Nadia maakte er een lekkere couscous salade mee.

pijltjes 2 THULL’S ONLINE

Vanaf februari zijn THULL‘S producten online te bestellen bij De Lindenhoff. Sinds jaar en dag zijn zij DE horeca leverancier van het beste vlees, de mooiste zuivel en groente. Veel is afkomstig van de eigen boerderij in Baambrugge maar ook van andere boeren en producenten. Ook particulieren kunnen deze top-producten bestellen en ze worden door heel Nederland thuis bezorgd. Goed nieuws dus voor alle Thull’s fans buiten Amsterdam, sla je slag!

 


ander pijltjeTHULL‘S BIJ JOËL
THULL’S is dinsdag 30 januari in de uitzending van De 5 smaken van Joël. Volgen jullie deze al? Heerlijk uitbundige, informatieve en lekkere afleveringen zijn het. Wij zitten in de aflevering ZUUR, natuurlijk. Alhoewel ZOUT eigenlijk ook best had gekund, qua pekelen en fermenteren. 


pijltjes 2 FOOD TRENDS 2018
Hebben jullie alle lijstjes met FOOD TRENDS 2018 voorbij zien komen? THULL‘S scoort goed zagen we. GROENTE: check. KLEUR: check. VEGETARISCH/ VEGANISTISCH: check. ALCOHOLVRIJE frisdranken: check. FERMENTEREN: check. Geen voedsel-VERSPILLING: check! Lees er meer over op de site van Food Cabinet. Trend of niet, INGEMAAKTE of GERFERMENTEERDE producten zijn vooral heel erg lekker, en toevallig ook nog gezond.

ander pijltjeWATERKEFIR in PS Het Parool!

pijltjes 2 TERUG VAN WEGGEWEEST: DE WORKSHOP  ZUURKOOL  &  WATERKEFIR

We gaan zelf snijden, schaven en kneden. 
Witte kool, rode kool, tot we het er warm van krijgen. Je kunt een klassieke ZUURKOOL maken of wil je meer funky met rode peper en komijnzaad? Alles staat klaar in de keuken. Jij kiest, het is jouw ZUURKOOL die mee naar huis gaat!

Van dit harde werk krijgen we dorst, die gaan we lessen met WATERKEFIR. En je gaat hem zelf leren maken, THULL’S klassieker van biologische CITROENEN en gedroogde VIJGEN. Thuis hoef je de fles nog maar twee dagen te laten staan voor een heerlijk bruisende zelf gebrouwen frisdrank.

Aanmelden kan via info@thulls.nl.

Je krijgt dan zsm een reactie en het bankrekening nummer waar naar het verschuldigde bedrag  kan worden overgeschreven. Deelname is geldig zodra het geld is overgemaakt.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren