NIEUWS

 

pijltjes 2NIEUWS

Voor iedereen een HEEL MOOI, LICHT & LEKKER 2018! Wij hebben er zin in! De eerste week van 2018 zijn wij op vrijdag 05 en zaterdag 06 januari geopend.

 

TERUG VAN WEGGEWEEST:    DE WORKSHOP  ZUURKOOL  &  WATERKEFIR

We gaan zelf snijden, schaven en kneden. Witte kool, rode kool, tot we het er warm van krijgen. Je kunt een klassieke ZUURKOOL maken of wil je meer funky met rode peper en komijnzaad? Alles staat klaar in de keuken. Jij kiest, het is jouw ZUURKOOL die mee naar huis gaat!

Van dit harde werk krijgen we dorst, die gaan we lessen met WATERKEFIR. En je gaat hem zelf leren maken, THULL’S klassieker van biologische CITROENEN en gedroogde VIJGEN. Thuis hoef je de fles nog maar twee dagen te laten staan voor een heerlijk bruisende zelf gebrouwen frisdrank.

Aanmelden kan via info@thulls.nl. Je krijgt dan zsm een reactie en het bankrekening nummer waar naar het verschuldigde bedrag  kan worden overgeschreven. Deelname is geldig zodra het geld is overgemaakt.


 VERHUUR

Wij hielden onlangs zelf weer eens een heel gezellig feestje in de winkel. We hoorden het hele feestje door dat iedereen de ruimte zo ontzettend fijn vind. En dat is natuurlijk ook zo.

Wil jij THULL’S een avondje of middag voor jezelf? Wil je een besloten lunch, diner, borrel, receptie, vergadering in de de winkel houden? Dat kan!

Neem contact op voor de mogelijkheden via tel.          020-3635474 of  info@thulls.nl


 

Pages: 1 2