PRODUCTEN

pijltjes 3PRODUCTEN

Er is een wisselend assortiment van PICKLES, CONDIMENTEN en FERMENTEN

PICKLES

streep 1chioggia biet • gele biet met kruidnagel & piment • venkel in witte wijnazijn• pittige bloemkoolrode biet met venkelzaad  • gele wortel met knoflook & dille

foto’s: Lindenhoff

ander pijltjePICKLES zijn lekker als bijgerecht. Bij avondeten, op een broodje, op een borrelplank of zo uit de pot! BLOEMKOOL-pickle is bijvoorbeeld lekker met hummus op brood en bij gebakken rijstgerechten • RODE BIET-pickle in salades met geitenkaas en walnoten of bij vis- en vleesgerechten • GELE BIET-pickle bij Oosters eten en VENKEL-pickle bij gerookte makreel, een vers varkensworstje, vis, of een salade met tomaat, feta en rucola • AUGURKEN-pickles zijn heerlijk bij gedroogde worst, pekelvlees, (gerookte) ossenworst, hamburgers.

GEFERMENTEERD

streep 1zuurkool • augurken met dille, knoflook & rode peper • rode kool met zeewier • kimchi • mixed pickle

ander pijltjeRODE KOOL met zeewier is lekker door salades, op een flatbread, met hummus of bij een entrecôte. AUGURKEN eet je zo uit de pot. • MEIRAAP-pickle is lekker bij de borrel• KIMCHI is lekker bij rijst en gebakken buikspek.

Bruisende FRISDRANK

streep 1

Waterkefir met citroen & vijg  •Waterkefir met citroen, vijg & hibiscus •Kombucha met groene thee & jasmijn• Kombucha met zwarte thee & rooibos

CONDIMENTEN

streep 1mosterd met gember • harissa • chilijam • ingemaakte citroen  • rode wijngelei

 

ander pijltjeCONDIMENTEN zijn smaakmakers. Heerlijk bij kazen en charcuterie • HARISSA gaat goed bij groente tajines, couscous, gekookt eitje en socca • RODE WIJNGELEI bij blauw- en roodschimmel-kazen, oude kaas en bij wildpaté • CHILI JAM bij geitenkaas, bij zoete aardappel friet, een tosti of een viskoekje.