PRODUCTEN

pijltjes 3PRODUCTEN

Er is een wisselend assortiment van PICKLES, CONDIMENTEN en FERMENTEN

PICKLES

streep 1chioggia biet • gele biet met kruidnagel & piment • venkel in witte wijnazijn• pittige bloemkoolrode biet met venkelzaad  • gele wortel met knoflook & dille

foto’s: Lindenhoff

ander pijltjePICKLES zijn lekker als bijgerecht. Bij avondeten, op een broodje, op een borrelplank of zo uit de pot! BLOEMKOOL-pickle is bijvoorbeeld lekker met hummus op brood en bij gebakken rijstgerechten • RODE BIET-pickle in salades met geitenkaas en walnoten of bij vis- en vleesgerechten • GELE BIET-pickle bij Oosters eten en VENKEL-pickle bij gerookte makreel, een vers varkensworstje, vis, of een salade met tomaat, feta en rucola • AUGURKEN-pickles zijn heerlijk bij gedroogde worst, pekelvlees, (gerookte) ossenworst, hamburgers.

GEFERMENTEERD

streep 1zuurkool • augurken met dille, knoflook & rode peper • rode kool met zeewier • kimchi • mixed pickle

ander pijltjeRODE KOOL met zeewier is lekker door salades, op een flatbread, met hummus of bij bibimbap. Gepekelde AUGURKEN eet je zo uit de pot of bij een glaasje Wodka. • MIXED-pickle is lekker op de borrelplank • KIMCHI is lekker bij rijst en gebakken buikspek.

Gefermenteerde FRISDRANK,

natuurlijk bruisend, niet gepasteuriseerd vol levende bacteriën

streep 1

Waterkefir citroen & vijg  •Waterkefir citroen, vijg & hibiscus •Kombucha  groene thee & jasmijn• Kombucha Darjeeling & rooibos

CONDIMENTEN

streep 1mosterd met gember • harissa • chilijam • ingemaakte citroen  • rode wijngelei

ander pijltjeCONDIMENTEN zijn smaakmakers. Heerlijk bij kazen en charcuterie • HARISSA gaat goed bij groente tajines, couscous, gekookt eitje en socca • RODE WIJNGELEI bij blauw- en roodschimmel-kazen, oude kaas en bij wildpaté • CHILI JAM bij geitenkaas, bij zoete aardappel friet, een tosti of een viskoekje.